تبلیغات در اینترنتclose
شامی گیلانی
English
Arabic
Turkey
زمان جاری : جمعه 15 فروردین 1399 - 11:30 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم


سلام مهمان گرامي؛
مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد


آیا میدانید؟ ایا میدانید :


جذب مدیر فعال.کلیک کنید

کانال ترک گناه و خودسازی در تلگرام
اینستاگرام خودسازی



تعداد بازدید 230
نویسنده پیام
dokhtarchadori آفلاین




ارسال‌ها : 3119
عضویت: 24 /4 /1391
سن: 23
تشکرها : 3837
تشکر شده : 8340
شامی گیلانی
🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃


🍘 #شامی_گیلانی 🍘


✅ این شامی، بسیار خوشمزه و از قدیم در استان سرسبز گیلان تهیه و در مراسمات مختلف از جمله سفره #افطار از آن استفاده می شده است.
📣📣 همچنین بر روی سفره ی عقد به همراه نان و پنیر قرار می دهند که بعد از مراسم عقد کنان این شامی بین مهمان ها پخش می شود.


✅ مواد لازم 👇 👇 👇 
1⃣ لپه شامی (که این لپه نسبت به لپه ی قیمه مقداری بزرگ تر است) 👈 نیم کیلو ( یا 250 گرم نخود و 250 گرم لپه)  
2⃣ گوشت سر دست گوسفندی 👈 نیم کیلو
3⃣ پیاز متوسط 👈 دو  عدد 
4⃣ سیب زمینی ترشی 👈 دو عدد
5⃣ نمک دریا و فلفل و زردچوبه 👈 به مقدار لازم
6⃣ زعفران ساییده 👈 به میزان دلخواه 
7⃣ تخم مرغ محلی 👈 3 عدد
8⃣ روغن ارده کنجد یا روغن زرد محلی 👈 به میزان لازم 


✅ طریقه پخت 👇👇👇
◀️ برای به دست آوردن خمیر این شامی، لپه را از چند ساعت قبل خیس نموده و آبکش می کنیم و با گوشت، پیاز، سیب زمینی ترشی، نمک دریا، فلفل و زردچوبه به همراه آب می گذاریم تا کاملاً پخته و آب آن کشیده شود. سپس بعد از خنک شدن مواد، به صورت سنتی آن را کوبیده و گوشت را ریش ریش می کنیم. به دلیل ریش ریش کردن گوشت، بعد از سرخ کردن شامی و هنگام خوردن آن، شامی حالت کش دار می شود.


👈 پس از اینکه خمیر خنک شد، سه عدد تخم مرغ به آن اضافه کرده و زعفران ساییده را هم اضافه کرده و مخلوط می کنیم.  


📣📣 اگر خمیر شما شل شد، می توانید مقداری آرد گندم سبوس دار به آن اضافه کنید و اگر خمیر، خشک شد، تخم مرغ محلی به مواد اضافه کنید.


◀️ حالا در یک تابه مسی، به میزان لازم، روغن بریزید و روی شعله اجاق قرار دهید. در این فاصله، مقداری به اندازه کمی بزرگ‌ تر از یک تخم‌ مرغ، از مخلوط گوشتی را بردارید و بعد از گلوله کردن، با فشار روی یک دست به ‌صورت گرد پهن کنید، سپس با انگشت دست مقابل، سوراخی درست در میان این دایره گوشتی ایجاد کنید. شامی را با احتیاط داخل روغن داغ شده قرار دهید و بقیه مواد را هم به ‌همین صورت آماده کنید. وقتی یک طرف شامی ‌ها سرخ شدند، آنها را برگردانده، طرف دیگر را نیز سرخ کنید.


📣 اکنون #شامی_گیلانی ما آماده است 😋 نوش جان و گوارای وجودتان 😋


🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃




امضای کاربر: dokhtarchadori
دوشنبه 15 خرداد 1396 - 18:45
نقل قول این ارسال در پاسخ تشکر گزارش این ارسال به یک مدیر





X بستن تبلیغات



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :

[AD]

لینک های ویژه